Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 22 feb 2016 / 15:26 uur

Met dit concept versla je je maandagdip

Had je trein vertraging, was de kaas op en heb je alles behalve lekker geslapen? We geven de maandag de schuld. Maar om je frustraties kwijt te kunnen om de rest van de week happy en fris door te komen is er nu een speciaal concept in het leven geroepen.

Laat je gaan!

The Anger Room, is een reizende frustratieconcept voor iedereen die wat te klagen heeft of zijn agressie kwijt moet. The Anger Room is in 2008 in Texas bedacht, maar reist rond de wereld met een pop-up variant. We hebben immers overal ter wereld behoefte aan ‘ontlading’. Zo is de kamer ingericht met spullen die je allemaal kapot mag smijten. Heerlijk!

Hoe het werkt? Je kunt de kamer reserveren als hij in jouw stad langskomt. Of hij in de buurt komt kun je zien via de website van het concept. Je kunt zelfs kiezen voor verschillende sessies variërend van 10 tot 25 minuten. Een bezoek van tien minuten aan de kamer kost je 40 dollar (omgerekend 38 euro). Maar je kunt het ook cadeau doen aan iemand die er echt aan toe is middels een gift card.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met dit concept versla je je maandagdip
Sluiten