Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 16 feb 2016 / 10:15 uur

Kom in festivalsferen met H&M Loves Coachella

De hippie spirit van H&M heeft voor de tweede maal toegeslagen. De Zweedse winkelketen heeft wederom een samenwerking met het festival der festivals Coachella weten te realiseren. De co-branded collectie heeft alles te maken met de zomerse festivalsfeer waar we zo naar verlangen.

De collectie bestaat uit folklore blousjes, tops met franjes, jumpsuits met tribal prints, denim shorts en uiteraard flaphoedjes. Maar ook aan de heren is gedacht. Zo hijst de collectie onze mannen in bermuda’s met prints, zomerse denim-items en espadrilles.

Vorig jaar was het de eerste keer dat H&M met het festival een collectie realiseerde. „Het succes was zo groot, dat we besloten om een nog breder aanbod te creëren. We houden van Coachella, omdat het festival een ervaring is waarbij verbondenheid, nieuwe mensen ontmoeten en genieten van het leven centraal staat. Festival fashion is daarbij een manier om jezelf te uiten, en dat supporten we graag”, vertelt Ross Lydon, ontwerper bij H&M in een persbericht.

Het Coachella festival is een zesdaags muziekfestival dat wordt gehouden in Indio Californië. Het festival staat bekend om de meest uiteenlopende muziekstijlen en het flinke aantal celebs dat in het wild te spotten is.

De collectie is vanaf 31 maart online te koop en zal vanaf 7 april ook in de fysieke winkelschappen van H&M verkrijgbaar zijn.

Bekijk de collectiebeelden hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kom in festivalsferen met H&M Loves Coachella
Sluiten