Merel Rietveld
Merel Rietveld Lifestyle 25 feb 2016 / 12:13 uur

Gigi Hadid vraagt muze in bed hemd van het lijf

Je muze in bed overvallen met lastige vragen? Model Gigi Hadid vroeg voormalig hoofdredacteur Vogue Paris, Carine Roitfeld, het hemd van het lijf.

Carine Roitfeld en Gigi Hadid leerden elkaar in 2014 kennen, waarna een cover voor het model op het CR-magazine (het magazine van Carine) volgde. Daarna ging het snel. De half Nederlandse schoonheid werd onder andere het gezicht van cosmeticabedrijf Maybelline en liep mee tijdens de Victoria’s Secret Show 2015. Hadid is niet meer weg te denken uit de modewereld en is een lievelingetje van veel merken en designers.

De twee slaan in 2016 de handen opnieuw ineen voor een covershoot vab het tijdschrift van Carine Roitfeld. En een reünie in de vorm van een ‘bedinterview’ kon niet achterblijven.

Nadat Hadid vraagt: „Heeft iemand anders ook twee keer op de cover van CR gestaan?" en het antwoord ‘nee’ is, volgt de ene na de andere moeilijke vraag. „Als je de ster van welke campagne dan ook bent, voor welk merk zou dat dan zijn?”, stelt Hadid. „Chanel”, antwoordt Roitfeld. „En chocolade of rozen?” Dan gaat de Française voor rozen. En zo gaat het een tijdje door.

https://www.youtube.com/watch?v=fMy-yN0AL4c

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Gigi Hadid vraagt muze in bed hemd van het lijf
Sluiten