Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Lifestyle 22 feb 2016 / 10:40 uur

Dit zit er in de goodiebag van de Oscars

Bij een goed feestje hoort natuurlijk een goede goodiebag. Dat snappen ze bij de Oscar’s ook wel. Dit jaar krijgen de genomineerden een goodiebag ter waarde van 232.000 dollar. En daar zitten nogal wat bijzondere items in.

Zo nemen de genomineerden voor de prijs onder andere gepersonaliseerde M&M’s mee naar huis ($300). Omdat je eten niet alleen doet, wordt er uit naam van de genomineerde eten geschonken aan een dierenasiel naar keuze. Ter waarde van 10.000 dollar.

Snoepreisjes

De sterren zitten komend jaar niet zonder auto, ze mogen een jaar lang gratis Audi’s huren ($45.000). Die auto is handig als de sterren op weg zijn naar het vliegveld, ook een 10-daagse all inclusive trip naar Israël is inbegrepen ($55.000). Ook mogen de genomineerden ook nog 15 dagen naar Japan voor een privéwandeltour ($54.000). Wie er dan nog geen genoeg van heeft, kan drie dagen overnachten in de Italiaanse hotel’s Grand Hotel Excelsior Vittoria en Grand Hotel Tremezzo, beide $5000,- voor drie nachtjes.

Om een beetje bij te komen van al dat reizen, mogen de genomineerden ook hun leven lang gratis thee drinken van Pu-erh ($31.200). Dat in combinatie met de schoonheidsproducten van Caolin ($134) , Saint Luminosity ($193), een chapstick ($6) én tien sessies van personal trainer Alexis Seletzky ($900) zorgt ervoor dat de sterren er weer prachtig uitzien. Wie geen zin heeft in Alexis, kan voor drie sessies aankloppen bij Jay Cardiello ($1,400) of zelf aan de slag met Fit Club TV ($6.250). Top dat af met drie daagjes spa ($4.800) en je bent weer klaar om aan de slag te gaan.

Toiletpapier

Klinken als hele logische dingen in een goodiebag. Wat vreemdere eenden in de bijt zijn toiletpapier ($275), een tribute video service ($125), Nuelle Fiera hulpstuk om te zorgen dat vrouwen meer zin hebben in seks ($250), wodka ($70), een Vampire borstlift waarbij je borsten door middel van plasma worden gelift ($1900) en plastische chirurgie ter waarde van $5.530).
De rest van de goodiebag zit vol met cadeaukaarten, sieraden, eten, snoepjes om mee af te vallen en kookspullen.

Er zit echter wel een nadeeltje aan de hele goodiebag. Een marketingbureau uit Los Angeles heeft de tas in elkaar gezet, zónder toestemming van de Academy. In 2006 is de Academy gestopt met cadeau’s uitdelen omdat de waarde ervan te hoog was. Ondanks dat het geen officiële tas is, promoot het marketingbureau ‘m alsnog als de ‘Iedereen Wint-goodiebag’. De Academy heeft een rechtszaak aangespannen omdat het gebruik van hun naam en logo onrechtmatig is.
Of er volgend jaar nog zo’n luxe goodiebag is, is nog even de vraag. Maar we weten in ieder geval zeker dat Leonardo DiCaprio dit jaar niet met lege handen naar huis gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Dit zit er in de goodiebag van de Oscars
Sluiten