Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 4 feb 2016 / 11:00 uur

Dit meisje is tien en heeft al 2 modellencontracten

De Russische Kristina Pimenova is pas tien jaar oud en heeft al twee modellencontracten op haar naam staan. De jonge schone wordt door het internet nú al uitgeroepen tot het mooiste meisje ter wereld.

Knap, knapper, knapst

Het is een gek gezicht. Een digitale muur vol knappe koppen, waartussen één wel heel jong model je blik vangt. Het is Kristina, die zonder moeite tussen de zwartwit foto’s op de site van LA Models staat. Het moge duidelijk zijn, haar modellencarrière is begonnen.

Onlangs verhuisde Kristina van haar geboorteland Rusland naar Los Angeles om bij twee modellenbureau aan de slag te kunnen. Ze staat onder contract bij het prestigieuze modellenbureau LA Models en New York Models, waar onder andere ook het transgendermodel Andreja Pejic onder contract staat.

Onbegrip

Kristina werd bekend door Instagram, waar haar moeder trots foto’s van haar telg plaatste. Het duurde dan ook niet lang voordat de knappe Kristina werd gespot door de modewereld en een flinke fanbase van 1,2 miljoen volgers op Instagram kreeg. Maar de leeftijd van het piepjonge model zorgde voor ophef, schrijft Vogue. Zo kreeg haar moeder een stormvloed van kritiek over zich heen vanwege de jonge en provocerende foto’s van haar minderjarige trots. Maar dat heeft Kristina niet tegengewerkt. Ze heeft al model gestaan voor Vogue Italië, Armani Kids, Roberto Cavalli Junior en Dsquared2 kidswear. Het is wachten op haar volgende grote contract of modellenklus. We houden je in de smiezen Kristina!

View this post on Instagram

#alenakunda #kristinapimenova

A post shared by Kristina Pimenova (@kristinapimenova) on

View this post on Instagram

So happy to be a part of the family @lamodels @newyorkmodels #lamodels #nymodels #kristinapimenova 🙌❤️

A post shared by Kristina Pimenova (@kristinapimenova) on

View this post on Instagram

Jacket #ermannoscervinojunior jeans #zarakids top #cos

A post shared by Kristina Pimenova (@kristinapimenova) on

View this post on Instagram

#Kristinapimenova

A post shared by Kristina Pimenova (@kristinapimenova) on

View this post on Instagram

#zumabeach #amazingday

A post shared by Kristina Pimenova (@kristinapimenova) on

View this post on Instagram

#kristinapimenova #pobedavika

A post shared by Kristina Pimenova (@kristinapimenova) on

View this post on Instagram

#pobedavika

A post shared by Kristina Pimenova (@kristinapimenova) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit meisje is tien en heeft al 2 modellencontracten
Sluiten