Moïra van Sas
Moïra van Sas Lifestyle 15 feb 2016 / 19:11 uur

Dit is waar mannen aan denken als ze masturberen

Bijna elke man masturbeert en dat is natuurlijk helemaal prima. Het zijn de fantasieën die ze tijdens het aftrekken hebben, waar we vooral gek van opkijken.

Uit een onderzoek onder 1500 Canadese mannen blijkt namelijk dat 64 procent van de mannen weleens fantaseert over een kennis die ze aftrekt. Bijna de helft van hen raakt opgewonden van het idee een wildvreemde plotseling te betasten in het openbaar en 10 procent geeft óf krijgt een golden shower in zijn fantasie.

Kleine borsten

En hier houdt het lijstje niet op. Bijna 30 procent van de mannen heeft soms stoute fantasieën over het hebben van seks met een ‘niet seksueel object’ en meer dan de helft fantaseert over het hebben van een partner met heel kleine borsten. Ook zijn er mannen (30 procent) die het een geil idee vinden als een andere man over ze heen klaarkomt.

Dat deze fantasieën zo sterk afwijken van de standaard, betekent niet dat ze dit ook echt graag zouden willen. Een van de belangrijkste aspecten van zulke fantasieën is namelijk dat ze in het echt nooit zullen plaatsvinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is waar mannen aan denken als ze masturberen
Sluiten