Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 29 feb 2016 / 13:30 uur

Caitlyn Jenner krijgt een eigen lipstick

Met een eigen lipstick is Caitlyn Jenner, voorheen Bruce Jenner, op en top vrouw. Ze vouwt de handen ineen met MAC Cosmetics en wordt daarmee de eerste transgender ster die zo’n samenwerking in de wacht sleept.

Vrijdag maakte het cosmeticabedrijf via Twitter bekend dat de twee partijen werken aan een eigen lipstick voor Caitlyn Jenner. ,,Ze vertegenwoordigt moed, onbevreesdheid, eerlijkheid en medeleven. Deze eigenschappen staan bij MAC al lang hoog in het vaandel”, liet het bedrijf weten in een persbericht. ,,Haar mooie transformatie inspireert ons allemaal om het beste leven te leiden en te eren wie we zijn.”

Vrijheid, blijheid

Het beautyproduct is niet alleen een mijlpaal voor de bekende transgender en MAC, het steunt ook nog eens prachtig goede doelen. Alle winst uit de verkoop gaat naar programma’s die zich richten op transgendergemeenschappen.

Net als wij verliefd op het kleurtje? De lipstick, met de naam ‘Finally Free’, ligt vanaf 7 april exclusief in de online schappen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Caitlyn Jenner krijgt een eigen lipstick
Sluiten