Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 26 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Zwanger van vijfling: 6000 calorieën per dag eten

Nog éven afzien, en dan is de Australische Kim Tucci moeder van een vijfling. Ze doet een boekje open over haar bijzondere zwangerschap: zo moet ze 6000 calorieën per dag eten om de kids en zichzelf in leven te houden.

Ze is inmiddels 29 weken op weg en kan niet wachten op het moment dat de vijfling geboren wordt. Kim Tucci (26) uit Perth is al moeder van twee meisjes en wilde er zo graag nog een jongetje bij. De pil werd in de vuilnisbak geslingerd en na bijna een jaar proberen, was het eind juli raak. Maar daar kwam nog een flinke verrassing bij…

„Toen ik het nieuws bij de eerste echo hoorde, begonnen mijn benen ongecontroleerd te trillen en het enige wat ik kon doen toen ik het hoorde was lachen”, schrijft Kim op haar Facebookpagina Surprised by Five. Ze belde enthousiast haar man op, die gelijk in de auto stapte. „Hij was dolblij. Ik zag het aan zijn gezicht. Hij keek me aan en zei: dit kunnen we.”

Grote familie

Kim en haar man verwachten vier meisjes en – jawel, zoals gehoopt – een jongetje. Makkelijk is haar zwangerschap niet, maar dat heeft ze er maar wat graag voor over. „Ik begin steeds meer te beseffen dat we straks niet meer een klein gezinnetje zijn, maar een heel grote familie."

This absolutely stunning woman (or shall I say goddess??) is expecting not one, but FIVE babies. Yes, you read that…

Posted by Erin Elizabeth Photography on Tuesday, January 19, 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.