Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 8 jan 2016 / 09:00 uur

Wordt dit robotmasker de beautytrend van 2016?

Waan je heel even als een robot, met een zilveren huidje. Heel Amerika kent hem al: een gloednieuw en zilver gezichtsmasker voor een glanzend perzikhuidje. Metro Lifestyle voorspelt dat dit een grote beautytrend van 2016 gaat worden.

Geen fictie, maar wetenschap

Grote beautymerken als Glamglow en Estée Lauder lanceren dit metallic gezichtsmasker binnenkort (Estée Lauder half april) ook in Europa. Maar dit zilveren masker ziet er uiteraard niet alleen mooi uit, je wordt er ook daadwerkelijk knapper van.

Het zilver in het masker bestaat uit een oliemasker met matrixstructuur. Het metallic weefsel herstelt, revitaliseert, verjongt en lift de huid. Daarnaast heb je direct na het afwassen van het masker een gezonde glans plus een jonger uitziende huid die diep gehydrateerd is.

https://www.instagram.com/p/BALdjxAJDed/

https://www.instagram.com/p/BAOUTlCPTUe/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wordt dit robotmasker de beautytrend van 2016?
Sluiten