Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 22 jan 2016 / 08:05 uur

Winterse voortuindecoratie: bevroren jeans

Neen, er lopen geen spoken in jeans rond in de Amerikaanse staat Minnesota. Het is er gewoon zo koud, dat je natte jeans snel bevriezen en dus blijven staan. Het levert wel een aantal spooky beelden op.

Broekenlol

De bewoners van Minneapolis zullen wel weinig te doen hebben. Wie bedenkt er nou: ‘Goh, het is zo koud, laat ik mijn jeans drijfnat buiten hangen en die bevriezen. Dan zet ik die daarna in mijn voortuin.’ Toch doet Tom Grotting het al meerdere jaren. Het idee begon bij het entertainen van zijn buurvrouw. „De winter is nogal lang hier en mijn buurvrouw Diane houdt niet zo van de winter. Ik doe het voornamelijk voor haar”, vertelt Grotting aan ABC News.

Trendsetter

De vorm van entertainment heeft aardig wat in beweging gezet. Nadat Tom een foto van zijn frozen pants in een plaatselijk Facebook-groep postte, werd het snel gedeeld en opgepakt door de media. Nu doen meer mensen het in andere plaatsen waar het kouder of net zo koud is in de winter.

Reageer op artikel:
Winterse voortuindecoratie: bevroren jeans
Sluiten