Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 18 jan 2016

Wil jij op date met deze supersexy dokter? Dat kan!

Hij is knap, heeft een hond, is single en is verkozen tot knapste dokter. Dé perfecte ingrediënten voor een relatie zou je zeggen. Maar de sexy Amerikaanse McDreamy, Mikhail Varshavski (27) is naarstig opzoek naar een date.

McDreamy

Het Overlook Medical Centre Summit in de Amerikaanse staat New Jersey weet niet beter: de knappe dokter Mike is knapper dan knap én hun collega. In november 2015 werd hij door het blad People Magazine verkozen tot ‘Sexiest Doctor alive’. In samenwerking met Coffee Meets Bagel zamelt de hunk nu geld in voor zijn eigen opgerichte foundation Limitless Tomorrow.

Dames kunnen 10 dollar doneren door op de link in zijn Instagramprofiel te klikken. Daardoor maken zij zichzelf kandidaat en kunnen ze een date winnen met Dokter Mike met vlucht, hotel en diner in New York. Romantiek te over!

De wedstrijd sluit 27 januari, maar de dokter geeft aan dat de date plaatsvindt wanneer het schikt voor de gelukkige dame in kwestie.

Dromen van jongeren

Limitless Tomorrow ondersteunt dromen van jonge studenten van over de hele wereld. De foundation helpt studenten die worstelen met financiële barrières, om hun unieke carrièredoelen te bereiken.

Meedoen aan de actie, dat kan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Wil jij op date met deze supersexy dokter? Dat kan!
Sluiten