Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 30 jan 2016 / 08:35 uur

Vanuit bed naar je werk zonder je om te kleden

Hoe ideaal: je stapt uit bed, maakt je op, neemt een ontbijtje en gaat daarna gewoon de deur uit. Met de collectie van Bammies draag je je pyjama gewoon als werkkleding.

Bammies is een samentrekking van business jammies en is de naam van een kledinglijn dat nachtmode combineert met werkkleding. Het merk is een geestekind van Julia Ford-Carther en Rosaria Chozas en zij spraken Mashable over de aftrap van de collectie.

„Het draait om authentieke zelfexpressie en we willen de moeite om een outfit bij elkaar te sprokkelen verkleinen. We willen dat vrouwen zich zelfverzekerd voelen wetende dat ze gewoon een Bammies-item uit de kast kunnen trekken en er die dag goed uitzien."

De collectie bestaat uit een colbert, top, t-shirt, harembroek en pantalon en is beschikbaar in neutrale kleuren. Zo is de collectie makkelijk te combineren met andere, meer opvallende stukken. De prijzen lopen van 80 tot 170 dollar en zijn in een pre-sale te koop. Als ze binnen die dertig dagen geen voorraad meer hebben, nemen ze de collectie in productie.

https://www.instagram.com/p/BAxyB3pH_K4/

https://www.instagram.com/p/BAwHKY5H_NT/

https://www.instagram.com/p/BAvyZn_n_Hl/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanuit bed naar je werk zonder je om te kleden
Sluiten