Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 13 jan 2016 / 15:08 uur

Transgender spendeert 69.000 euro aan operaties

De 56-jarige Italiaanse Fulvia Pellegrino wist al 40 jaar dat hij een zij wilde worden. Inmiddels heeft Fulvia zo’n 69.000 euro uitgegeven om de ‘perfecte vrouw’ te worden. Ook is Fulvia nog steeds samen met haar vrouw Marisa.

In een klein dorpje in Italië genaamd Peveragno, woont een typische verschijning. Het is de transgender Fulvia die inmiddels al heel wat operaties achter rug heeft om op haar icoon, de Amerikaanse transgender pornoster Allanah Starr te lijken.

Garage

Toen Fulvio 15 was, wist hij eigenlijk al dat ze Fulvia wilde worden. Maar ze was bang om ervoor uit te komen, haar familie was zwaar gelovig en ze was bang voor de reacties. In plaats daarvan besloot ze zich te richten op alles wat mannelijk was: pistolen, machogedrag en peperdure auto’s. Zelfs toen ze 32 jaar geleden haar vrouw Marisa tegenkwam, hield ze haar geheim voor zichzelf. Vlak nadat de twee getrouwd waren, bezocht Fulvio steeds vaker gayclubs en trok ze vrouwenkleding aan in de garage. „Ik voelde me gevangen in mijn lichaam. Ik verstopte me in de garage, deed make-up op en kleedde me als een vrouw. Ik heb dat gedeelte van mezelf nooit durven laten zien, omdat ik me ervoor schaamde”, vertelt Fulvia aan Barcroft TV.

Foto: Screenshot Barcroft TV

Nog steeds ‘samen’

Maar zo’n zestien jaar geleden besloot Fulvia het roer drastisch om te gooien. Ze kon niet langer geheim houden waar ze diep van binnen mee worstelde. Ze speelde open kaart en vertelde het verhaal in 2000 aan haar vrouw. Inmiddels wonen de twee nog steeds samen en zien ze elkaar als zussen. Ze zijn geen man en vrouw meer. In 2005 begon Fulvia aan haar lang gedroomde transformatie tot vrouw.

Perfect is geen perfectie

Inmiddels is Fulvia 150 wang- en lipfillers, een neuscorrectie, vier borstvergrotingen, twee liposuctiebehandelingen en een bilvergroting rijker. Nou ja rijker, het heeft haar zo’n 69.000 euro gekost. Maar ze is nog lang niet klaar met haar transformatie. Zo heeft ze haar zaakje nog en voelt ze zich alles behalve af. „Ik ben niet blij met mijn ‘perfecte lijf’, want het is niet perfect. Perfectie is iets heel anders”, vertelt ze het tv-programma.

Reageer op artikel:
Transgender spendeert 69.000 euro aan operaties
Sluiten