Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 18 jan 2016 / 14:00 uur

Sneak peek: Beelden van Kendall en Kylie’s collectie

Zoals het een echte Kardashian-Jenner betaamt, brengen zusjes Kendall en Kylie hun eerste échte collectie uit. De beelden van de lente-/zomercollectie van 2016 zijn binnen en Metro Lifestyle heeft ze voor je verzameld.

View this post on Instagram

comin' for ya #KKspring16

A post shared by Kendall + Kylie (@kendallandkylie) on

Na samenwerkingen met Topshop starten de Jenner-dames hun eigen merk Kendall + Kylie. Eerder lanceerden de twee een capsule kledinglijn met het merk, maar een volwaardige collectie volgt nu pas. Natuurlijk is niet alles geheim en gezwegen, want zowel Kylie als het merk hebben alweer een aantal kiekjes op Instagram geplaatst. Gelukkig hoeven we het niet lang met enkel deze beelden te doen. 9 februari wordt de collectie namelijk gelanceerd.

View this post on Instagram

attention to detail #KKspring16

A post shared by Kendall + Kylie (@kendallandkylie) on

View this post on Instagram

all dressed up #KKspring16

A post shared by Kendall + Kylie (@kendallandkylie) on

View this post on Instagram

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneak peek: Beelden van Kendall en Kylie’s collectie
Sluiten