Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 21 jan 2016 / 15:09 uur

Pixel Panties: lingerie voor de eighties-liefhebber

Kan jij je het nog herinneren of was het voor jouw tijd? In de jaren 80 kwamen namelijk de eerste (nogal pixelige) games op de markt. Twee ontwerpers uit Portugal eren de retro spellen met een onderbroek: de Pixel Panties.

Sebastião Teixeira en Cesaria Martins zijn twee ontwerpers uit het Portugese Lissabon. Allebei zijn ze verliefd op de jaren tachtig en dan voornamelijk op de eerste games uit die tijd. Voor wie die spellen niet kent; denk aan Super Mario Bros, Pac Man en Tetris.

Een hit

In 2014 startten ze een Indigogo-campagne om geld in te zamelen voor hun eigthies-ode, de Pixel Panties. En dat werd een hit. Ze hadden 12.500 dollar nodig en hebben maar liefst 21.839 dollar bij elkaar gesprokkeld. De slips zijn nu eindelijk in productie genomen en op de markt gebracht. Voor 19.90 dollar kan zo’n Pixel Panties van jou zijn.

Naast de onderbroekjes worden binnenkort ook t-shirts en badpakken aan het Pixel-assortiment toegevoegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pixel Panties: lingerie voor de eighties-liefhebber
Sluiten