Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 18 jan 2016 / 14:45 uur

Ex-lingeriemodel spendeert 17.000 aan kleding hondje

De 24-jarige Harriette Cranfield uit het Britse Essex is hondsdol op haar pluizige viervoeter. Haar hondje Binky heeft ongetwijfeld een duurdere garderobe en mooiere nagels dan dat jij hebt.

Luxedier

Zo spendeerde Cranfield meer dan 13.000 pond (omgerekend ongeveer 17.000 euro) aan designerkleding, luxe beautybehandelingen en hoogstaande culinaire maaltjes voor haar witte Maltezer Terrier.

Het ex-lingeriemodel liet aan Daily Mail weten dat het zeker niet ongewoon is dat ze 650 euro per maand uitgeeft aan de ‘verzorging’ van Binky. „Binky is dol op jurkjes en fancy strikjes. Ik spendeer veel meer geld aan Binky’s kleren dan aan die van mezelf, maar ik zou het voor geen goud veranderen”, pleit de brunette. Het is dan ook moeilijk om de aandoenlijke viervoeter niet in het nieuw te steken. „Omdat ze zo er zo klein en lief uitziet in alle outfits, passen we altijd wel wat. Hoeveel het ook kost, we kopen altijd iets nieuws voor haar.”

Kleine diva

Maar een hond aankleden is natuurlijk niet de normaalste zaak van de wereld. Dat weten wij, maar dat weet ook baasje Harriette. Echt! „We zouden haar nooit aankleden als ze het niet leuk vindt. Maar als ik haar niet in een jurkje hijs, dan krijgt ze een slecht humeur. Het klinkt misschien gek, maar ze is gewoon een kleine diva. Hilarisch!”

Beeld: Caters News Agency/ Daily Mail

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ex-lingeriemodel spendeert 17.000 aan kleding hondje
Sluiten