Jordy Kruse
Jordy Kruse Lifestyle 18 dec 2015 / 08:11 uur

Veel seksfantasieën tijdens kerstborrels

Het is bijna Kerstmis en dat betekent dat ieder bedrijf weer leuke kerstfuifjes organiseert. Uit een enquête van datingsite Victoria Milan blijkt dat veel mensen tijdens een kerstborrel fantaseren over wilde avonturen met een collega.

De enquête werd afgenomen onder ruim 8300 leden van de datingsite, die overigens speciaal bedoeld is voor mensen die zin hebben om vreemd te gaan.

Van de ondervraagden zegt ruim 62 procent zich tijdens een kerstfeestje te willen ‘laten meeslepen door hartstocht’. Niet zo gek natuurlijk, want de ondervraagden staan niet voor niets ingeschreven bij een datingsite voor vreemdgangers. Opvallend is wel dat de meesten het liefst het bed in zouden willen duiken met iemand die ook vreemdgaat.

Flirten

Sowieso wordt er veel geflirt op de betere bedrijfsfeestjes. Het AD schrijf dat 81 procent aangeeft weleens te hebben geflirt met een collega op een feest van de baas. Soms resulteert het flirten in meer. 36 procent zegt ook daadwerkelijk seks te hebben gehad met een collega.Volgens Sigurd Vedal, oprichter van de site, is het heel logisch dat mensen fantaseren over seks met collega’s. „Als je je verveelt op je werk en je gedachten beginnen af te dwalen, dan is het logisch dat je collega’s in je fantasieën verschijnen”, zegt hij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Veel seksfantasieën tijdens kerstborrels
Sluiten