Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 9 dec 2015

Student maakt populairste Instagramfoto’s 2015 na

Vorig week werd bekend welke Instagramfoto’s van 2015 het populairst zijn. Britse studente Katie O’Rourke (19) maakte de foto’s na om te kijken hoeveel likes zij voor de foto’s zou krijgen.

Met behulp van haar studie- en huisgenoten kon de 19-jarige Katie de populairste foto’s van Instagram na-apen. Zo vroeg ze haar buurman Kiran Patel om op de foto Calvin Harris te vertolken, terwijl zij op zijn rug voor Taylor Swift speelde. Op de keukenvloer liet ze zich fotograferen als Kendall Jenner, nadat een vriendin haar lokken tot hartjes formeerde. Voor de schattige huisdierfoto’s van Taylor Swift gebruikte O’Rourke de hamster genaamd Killer, die ze leende van een andere vriendin.

De likes die de studente kreeg voor haar foto’s waren hoger dan normaal, maar tipte uiteraard niet aan de likes van de sterren. Op de studiekrant ‘The Tab’ schreef ze: „Normaal krijg ik rond de veertig likes, maar de Kendall-foto kreeg er 56. De populairste foto van 2015, die van Kendall, bleek uiteindelijk ook mijn populairste foto te zijn.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Student maakt populairste Instagramfoto’s 2015 na
Sluiten