Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 22 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Onbekend meisje uitgeroepen tot model van het jaar

Je zou zeggen dat de strijd tussen Kendall, Gigi en Cara zou gaan, maar niets is minder waar. De Duitse Anna Ewers, onbekend bij het grote publiek, ging er met de buit vandoor en werd verkozen tot het beste model van 2015.

Indrukwekkend cv

Ondanks het feit dat wij haar niet kennen, is ze in de modewereld wel een bekende. Zo heeft ze verschillende grote shows mogen lopen, stond ze op de covers van onder meer de Duitse Vogue en was ze te zien in campagnes van H&M en Alexander Wang. Ook zal ze te zien zijn in de nieuwste SS16-campagne van Hugo Boss.

1, 2 en 3

De prijs werd uitgereikt door de website Models.com, die experts als stylisten, designers en journalisten vroegen hun stem uit te brengen. Anna kwam volgens hen dus het beste uit de verf, gevolgd door Gigi Hadid. Kendall Jenner kwam op de derde plek terecht.

Ook bezoekers van de website konden van zich laten horen. Zij kozen echter wel voor de bekende gezichten: Gigi Hadid is voor hen nummer 1 en Kendall eindigde op de tweede plaats.

Wie is jouw favoriet?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onbekend meisje uitgeroepen tot model van het jaar
Sluiten