Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 4 dec 2015 / 16:45 uur

Make-over: Alexa Chung wil van ‘wintergezicht’ af

Je zou denken dat als je Alexa Chung heet, je niets te klagen hebt wat betreft looks. Niets blijkt minder waar, Alexa walgt van haar ‘wintergezicht’ vol droge plekjes en rode vlekjes. Daarnaast wordt ze rood als ze gedronken heeft. Tijd voor een make-over met veel tips en tricks.

De 32-jarige duizendpoot laat zich onder handen nemen door make-upartiest en vriendin Lisa Eldridge om daarna door te racen naar een vroege kerstborrel. „Mijn gezicht ziet er prima uit als het wat zon heeft gehad”, vertelt Alexa. „Maar het is nu vreselijk. Kan je mijn gezicht doen lijken alsof het lente is?”

Lisa weet als geen ander hoe ze met dergelijke huidjes moet omgaan. Ze werkt veel met sterren als Kate Winslet, Cara Delevingne and Keira Knightley.

Het geheim? Lisa begint met vloeibare foundation die een tint donkerder is dan Alexa’s teint voor meer kleur. Deze brengt ze héél licht aan met een bufferkwast. Bekijk de hele video hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Make-over: Alexa Chung wil van ‘wintergezicht’ af
Sluiten