Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 21 dec 2015 / 10:55 uur

Kate Moss: van model naar interieurontwerpster

Kate Moss houdt zichzelf wel bezig. Ondanks dat het supermodel ‘met pensioen is’, doet ze nog vaak genoeg een modellenklus hier en daar. Eerder ontwierp ze haar eigen kledinglijn en nu start ze haar eigen interieurbedrijf.

Eenmalige klus

Het begon allemaal met een vriendendienst. Kate Moss ontwierp het interieur van een immens landhuis ter waarde van 2.5 miljoen pond. De eenmalige klus resulteerde in haar interieurbedrijf ‘Kate Moss Interiors Ltd’. Voor haar eerste project werkt ze nauw samen met vriendin Katie Grove, die al haar eigen bedrijf ‘Grove Interiors’ runt.


Het interieur van het Cotswold landhuis, ontworpen door Moss. Foto: Mel Yates

Reageer op artikel:
Kate Moss: van model naar interieurontwerpster
Sluiten