Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 10 dec 2015 / 14:17 uur

Instagram Husbands: de man achter de foto

Dagelijks zien we prachtig gestileerde foto’s van goedlachse meiden op Instagram voorbijkomen. Maar als de dame zelf op de foto staat, moet toch iemand anders die foto maken. Die iemand is de ‘Instagram Husband’.

Deze Instagram Husbands zijn vriendjes of echtgenoten van de Insta-modellen. Zij zijn de pineut als het gaat om het maken van de foto’s. En als er één foto op Instagram geplaatst moet worden, dan worden daar natuurlijk vijftig versies van geschoten. Want het zal je maar gebeuren dat je een like minder krijgt, omdat je glimlach net niet groot genoeg is.

De Amerikaanse late night show The Mystery Hour had genoeg van de onwaarheden op het gebied van Instagramfoto’s en maakte een onthullende video.

Bekijk het leed van de Instagram Husbands in onderstaande video.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Instagram Husbands: de man achter de foto
Sluiten