Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 17 dec 2015 / 11:40 uur

Gigi Hadid ambassadeur voor Tommy Hilfiger

Het half Nederlandse topmodel Gigi Hadid gaat als een speer. Naast haar catwalkshows, campagnes en werk als Victoria’s Scret Angel lanceert ze nu een capsulecollectie voor Tommy Hilfiger.

Vanaf het najaar van 2016 zal Gigi de functie van ‘merkambassadeur’ voor de dameslijn van Tommy Hilfiger bekleden. Het ambassadeurschap trapt ze af met een capsulecollectie met kleding, accessoires en schoenen. Daarnaast lanceert ze een nieuwe geur. „Het is fantastisch om te zien hoe zij is uitgegroeid tot een uniek stijlicoon en een van de meest gevraagde fotomodellen ter wereld”, vertelt Tommy Hilfiger. Hadid is ook geen onbekende voor het merk. Zo liep ze al meerdere malen voor Tommy Hilfiger tijdens de New York Fashion Week.


Gigi Hadid tijdens de lente-/zomershow van Tommy Hilfiger (GettyImages)

Tommy Girl

„Gigi is de belichaming van de hedendaagse ‘Tommy Girl’”, aldus Tommy. Met een nieuwe ambassadrice slaat Hilfiger een nieuwe weg in. Het label is namelijk van plan de damescollecties flink uit te breiden.

Tomboy

Gigi vertelt over de collectie: „We mixen een beetje van alles. We hebben ontwerpen die echt hippie-chic zijn, sportieve streetwear en stijlen die een meisjesachtige ‘tomboy’-uitstraling hebben. Er is iets leuks voor iedereen.”

In het najaar van 2016 is de collectie verkrijgbaar in alle TH-winkels en via de online webshop.


Foto: Tommy Hilfiger

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gigi Hadid ambassadeur voor Tommy Hilfiger
Sluiten