Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 9 dec 2015 / 10:50 uur

Deze jas droogt zichzelf

Ken je de scène uit ‘Back to the Future II’ waarin Marty McFly in de vijver valt? Met één druk op de knop blaast zijn jas op en is deze binnen de kortste keren droog. Door dit Kickstarter-project is die jas werkelijkheid geworden.

Een grote Nederlandse ergernis is de regenval. Je probeert jezelf te beschermen tegen regendruppels, maar tevergeefs. Deze jas beschermt je niet tegen de regen, maar zorgt wel dat je droog blijft.

Falyon Wearable Tech, een bedrijf uit San Francisco, raakte geïnspireerd door het vervolg van Back to the Future. De jas lijkt qua ontwerp ook op de jas uit de film. De technologie is in ieder geval hetzelfde. Door middel van een kleine batterij, luchtventilatie en een mini-ventilator blaast er lucht door de jas. De jas blaast op, droogt en krimpt weer naar normale grootte.

De jas is nog niet in productie genomen, Falyon is namelijk hard op zoek naar investeerders. Via Kickstarter proberen ze hun investering van 12.000 dollar te halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze jas droogt zichzelf
Sluiten