Moïra van Sas
Moïra van Sas Lifestyle 21 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

De mooiste kerstbomen van BN’ers

Het mag weer! Sinterklaas is inmiddels veilig en wel in Spanje en dat betekent dat de kerstgekte is losgebarsten. Op Instagram word je doodgegooid met prachtig versierde kerstbomen van BN’ers. Wij gluren bij ze naar binnen.

De dag na pakjesavond is traditioneel getrouw dé dag om een kerstboom in huis te halen. En dat was te merken. Bij de Ikea werden kerstbomen voor één euro verkocht, wat zorgde voor chaos bij de Zweedse meubelgigant.

De soms té perfecte exemplaren, zoals de mierzoete creatie van Sylvie Meis, zorgen voor een heerlijk kerstgevoel. Gelukkig zijn er ook genoeg BN’ers die voor de simpele huis-tuin-en-keukenvariant gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
De mooiste kerstbomen van BN’ers
Sluiten