Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 9 dec 2015 / 13:22 uur

5 x Struggles van vrouwen op hakken

Hoge hakken zijn vrouwelijk, elegant en kunnen een outfit al snel stijlvoller maken. Maar het lopen op die stelten is nogal een opgave. Iedereen met hakken herkent deze vijf onhandige situaties.

1. De grootste hindernis genaamd ‘de grond’

Kiezels, de straatstenen op de Dam of de helse luchtroosters. Allemaal grote gevaren voor de hakkendraagster. Voor je het weet, verzwik je je enkel of lig je met je snufferd op de straat.

2. Je verandert van jonge vrouw naar giraffe

Dames die een beetje lang zijn, herkennen dit maar al te goed. Als je uitgaat met je vriend ben je langer dan dat hij is en tijdens het shoppen met de meiden vang jij de meeste wind.

3. Hakken aan? Vriendlief mag rijden

Of je moeder, of je beste vriendin. Zolang jij het maar niet bent. Want rijden met hakken aan is vragen om ongelukken.

4. Een slimme meid neemt met hakken aan de lift

Want aan traplopen waag je je écht niet. Je houdt de boel op van het trapverkeer en niemand wil het risico lopen om tuimelend onder aan de trap te eindigen.

5. Voor het OV reken je extra looptijd

Je trein gaat over twee minuten en jij wilt hem nog halen? Vergeet het! Rennen op hakken doet pijn, is echt niet veel sneller, maar je ziet er vooral uit als een hulpeloos hertje.

Ondanks alles blijf je die krengen kopen en hoop je er ooit zo goed op te kunnen lopen, dat je er zelfs een dansroutine op kan uitvoeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 x Struggles van vrouwen op hakken
Sluiten