Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 26 nov 2015 / 15:45 uur

Vrouwen delen post-zwangerschap onderbroekselfies

Mel Rymill heeft met een selfie behoorlijk wat teweeg gebracht. De Australische wil graag vrouwen inspireren hun post-zwangerschap lichaam te accepteren en niet direct koers te zetten richting sportschool. Ze vraagt vrouwen soortgelijke selfies te delen. En dat wordt massaal gedaan.

Op de foto is Mel te zien in een onflatteuze bh en dito onderbroek, of zoals ze het zelf omschrijft op Facebook: ,,nothing but a nursing bra and nana undies". Ze postte de foto nadat een opmerking van haar personal trainer haar in het verkeerde keelgat schoot. Hij vertelde haar dat ze ,,vanzelfsprekend snel terug wilde naar haar oude gewicht". Het was geen vraag, maar eerder een statement.

Met de hashtag #badassundies probeert Mel reacties op te roepen en daar wordt massaal gehoor aan gegeven, getuige een kleine selectie van de foto’s hieronder.

https://www.facebook.com/10156244371815511

https://www.instagram.com/p/-YAKPToml5/

https://www.instagram.com/p/-e1fCzLegt/

https://www.instagram.com/p/-Vwf0dxxO4/

View this post on Instagram

This is for the woman who isn't comfortable in her own skin. It's for the first time Mom that has been shamed for not losing the baby weight fast enough. For the girl who can't fight off those negative thoughts about herself from her mind. For everyone that has felt the pressure to look a certain way after having a child. We are all built differently. No one body shape is better than the other. I deal with body image issues like everyone else. Sometimes the thoughts are fleeting, sometimes it can make me miserable for a week. Every day is a battle to push the critical out and let the positive in. It's been over two years since I had my daughter and my figure is different. Where my skin used to be smooth, there are now tears from the inside out. I have lumps, bumps and excess around the middle. But every lump, bump and mark came from growing and carrying that baby. How can I hate something that provided safe keeping to my daughter for 40 weeks? I don't know if I'll ever be 100%, but I sure hope to get close. You're enough. #bodyimage #postpartumbody #takingbackpostpartum #love #stretchmarks #lumpsandbumps #badassundies #loveyourlines #postpartum #morethanabody

A post shared by leannemcgillivray (@leamcgillivray) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouwen delen post-zwangerschap onderbroekselfies
Sluiten