Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 10 nov 2015 / 15:35 uur

Model boos om 14 likes op Instagram: ‘You all suck!’

Omgaan met teleurstellingen is soms lastig. Dat gaat ook op voor het 23-jarig Australische model Cassi Van Den Dungen. Toen haar ‘inspirerende’ Instagrampost maar bijzonder weinig likes opleverde, kon ze het niet laten om te reageren: „You all suck!"

„Ik ben net terug van een fantastische roadtrip en kom er net achter dat mijn Instagrampost over avonturen beleven alleen maar veertien likes heeft gekregen. Het meest lage aantal likes wat ik ooit heb gehad", schrijft ze. „Ik ben nogal geshockeerd. Dit betekent dat mensen A) het niet leuk vinden dat ik op avontuur ga of dat B) dat mensen niet van avontuur houden. In beiden gevallen wil ik graag tegen de mensen zeggen die mijn post niet leuk vinden en geen plezier hebben: JULLIE ZIJN NIETSNUTTEN!!!! Avonturen zijn leuk en ik geniet van elke die ik heb."

Hypocriet

Het is overigens niet de eerste keer dat de kandidaat uit Australia’s Next Top Model 2009 op nogal controversiële wijze de spotlights weet op te zoeken. Vorig jaar noemde ze volslanke vrouwen „hypocriet".

https://www.instagram.com/p/94YPhLL8GZ/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Model boos om 14 likes op Instagram: ‘You all suck!’
Sluiten