Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 20 nov 2015 / 16:48 uur

Jimmy Fallon introduceert ‘Pocket Dial’

Daar waar een pochet hoort te zitten, stoppen veel mannen hun telefoon. Met een zakdoek in het borstzakje oogt een outfit al snel veel netter, maar blijkbaar laat dit veel mannen koud. Jimmy Fallon zag een gat in de markt en vond dé oplossing.

Jimmy Fallon, de talkshowhost van het succesvolle programma The Tonight Show, zag het probleem bij veel vrienden en andere leeftijdsgenoten. Hij besloot in samenwerking met het Amerikaanse J. Crew een hoesje te ontwerpen dat tegelijkertijd dient als een pochet. The Pocket Dial, zoals het hoesje heet, heeft een standaard blauw pochet met stippenpatroon. Maar andere pochetten zijn los verkrijgbaar. Ideaal om op elke outfit aan te passen.

The Pocket Dial is voor nu enkel verkrijgbaar voor de iPhone 6/6S en kost 48 dollar.

Foto’s: J Crew

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Jimmy Fallon introduceert ‘Pocket Dial’
Sluiten