Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 3 nov 2015 / 12:51 uur

En de Victoria’s Secret Fantasy Bra gaat naar…

Het is elk jaar weer de vraag: wie mag die felbegeerde Fantasy Bra dragen tijdens de grote Victoria’s Secret show? Dit jaar is het de eer aan de dan 29-jarige Lily Aldridge. Het is voor Lily de eerste keer dat ze het pronkstuk van de show mag aantrekken.

De Fantasy Bra doet zijn naam eer aan en kost omgerekend een slordige 1,5 miljoen euro. Heel gek is dat niet, wat de bh is vervaardigd uit 6500 bijzondere edelstenen als diamanten, blauwe topaas, gele saffieren en rozenkwarts. Die ook nog eens allemaal gezet zijn in 18-karaats goud.

Lily mag zich scharen in een prima rijtje voorgangers. Afgelopen twee decennia mochten onder meer Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Miranda Kerr, Gisele Bündchen, Tyra Banks, Heidi Klum en Claudia Schiffer zich ook in een peperdure Fantasy Bra hijsen.

De Victoria’s Secret show wordt in Nederland op 15 december op Net5 uitgezonden. Naast Lily schitteren ook Neerlands trots Romee Strijd, Bregje Heinen, Imaan Hammam, Sanne Vloet, Maud Welzen en –ach, half-Nederlands telt ook, toch?- Gigi Hadid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
En de Victoria’s Secret Fantasy Bra gaat naar…
Sluiten