Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 26 nov 2015 / 16:29 uur

Een haartrend voor macaronfanaten

Het lijkt wel alsof elke dag een nieuwe haartrend het levenslicht ziet. Rainbow roots, Cherry Bombé en Sunset hair. Wat ze allemaal gemeen hebben is kleur. Zo ook deze trend genaamd ‘Macaron hair’, geïnspireerd op de kleurrijke Franse zoetigheid.

Als het aan de huidige haartrends ligt, krijgen we dit jaar een kleurrijke winter. De combinatie van allerlei pastel- en poederkleuren maakt het kapsel mierzoet. Voor wie macarons niet kent, het zijn Franse ronde lekkernijen met allerlei smaken. Zowel vanille als chocolade, maar ook pistache, hazelnoot en citroen.

De macarontrend spotten we bij Shelley Gregory, een haarstilist uit Las Vegas, die haar inspiratie vond in Parijs. „Een aantal jaar geleden was ik in Ladurée, de meest bekende macaron patisserie, en ik was dol op het kleurenpalet” vertelt de haarstilist aan Cosmopolitan.com. De verftechniek bevat zeven kleuren: paars, roze, geel, perzik, mintgroen, blauw en zilver. De trend wordt ook wel ‘candy unicorn hair’ genoemd.

View this post on Instagram

In the process … 🍭 hair coming soon 🍭

A post shared by Shelley Gregory HaiR (@shelleygregoryhair) on

View this post on Instagram

🦄 @pravana #pravanapastels

A post shared by Shelley Gregory HaiR (@shelleygregoryhair) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een haartrend voor macaronfanaten
Sluiten