Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 23 nov 2015 / 11:09 uur

Creëer de look van Adele in zeven minuten

Met de komst van Adele’s nieuwe videoclip ‘Hello’ werd niet alleen haar prachtige stem geroemd, maar ook haar typische Adele-look. Maar hoe creëer je die iconische jaren 60 make-uplook van Adele nou eigenlijk?


De robuuste wenkbrauwen, de kaarsrechte eyeliner en de ellenlange dos met wimpers: Adele kan make-uppen als de beste. En deze retrolook doet veel beautyharten sneller kloppen. Gelukkig komt beauty vlogger Becca Rose -die erg veel weg heeft van de Britse popzangeres- met het verlossende antwoord: zo breng je bij jezelf de make-up à la Adele aan. In het beautylesje van zeven minuten leert Becca hoe je alle onderdelen van de make-up van Adele onder de knie krijgt.

Bekijk hieronder de volledige tutorial.

Bekijk de gelijkenis in de nieuwste clip van Adele’s 25 album, Hello.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Creëer de look van Adele in zeven minuten
Sluiten