Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 12 nov 2015 / 11:00 uur

Beautyblogger zweert bij sperma facial

Heb jij last van rosacea? De Britse Tracy Kiss worstelt al jaren met de huidaandoening en heeft naar eigen zeggen dé oplossing gevonden. Zij smeert haar huid regelmatig in met sperma.

De wangen en neus van de 28-jarige Tracy zijn sinds ze kan heugen felrood gekleurd door rosacea. Dat heeft Tracy altijd erg onzeker gemaakt: „het voelde altijd alsof ik aan het blozen was en dat zorgde voor heel wat gênante situaties."

Na het gebruik van vele dure crèmes vond ze de oplossing in sperma. In één van haar video’s vertelt ze dat een goede vriend bereid heeft gevonden haar regelmatig sperma te doneren in een schoon plastic potje van een Chinees afhaalrestaurant. Tracy zegt zelf niet betrokken te zijn bij het proces. Wel moet ze het zo snel mogelijk gebruiken, zodat het niet bederft.

In de video is te zien hoe ze het goedje op haar gezicht wrijft en zo’n twintig minuten laat zitten voor het beste resultaat. Sperma werkt volgens Tracy verkoelend en trekt het snel in. Als de tijd verstreken is, wast ze haar gezicht met lauw warm water en dept ze het vervolgens droog. „Mijn gezicht voelt nu heel zacht, je merkt direct verschil."

Tracy kan het gebruik van sperma erg aanraden, al is de kwaliteit afhankelijk van veel factoren. „De kwaliteit is afhankelijk van wat mijn spermadonateur eet", vertelt ze. „Hij rookt niet, gebruikt geen drugs en drinkt geen alcohol. Daarnaast volgt hij een uitgebalanceerd dieet. Dat scheelt."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beautyblogger zweert bij sperma facial
Sluiten