Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 13 nov 2015 / 15:15 uur

Artiest transformeert sterren met contouring

Contouring kan een gezicht aardig wat veranderen, maar artiest SaintHoax gaat een stapje verder en ‘contourt’ Kanye West naar Kim Kardashian en Jay-Z naar Beyoncé.

Met Photoshop transformeert hij beroemdheden zoals Kanye en Jay-Z in hun liefjes met behulp van de trendy make-up techniek. Ook de Kardashians ontkomen niet aan SaintHoax. Met een botoxspuit laat hij zien wat de televisiepersoonlijkheden aan hun gezicht hebben laten doen. Op zijn website zijn al zijn kunstwerken te bekijken.

Klik op onderstaande afbeeldingen om de transformatie te zien.

https://www.instagram.com/p/9Y5o-RwYUw/

https://www.instagram.com/p/8yVuAzwYVO/

SaintHoax is een pseudoniem voor een artiest uit het Midden-Oosten. Normaal gesproken maakt hij satires op de Amerikaanse cultuur, maar ook de samenleving is een centraal onderwerp. Zo gebruikt hij Disney-figuren om maatschappelijke problemen zoals huiselijk geweld en anorexia aan te kaarten. Eerder zette SaintHoax wereldleiders, zoals Barack Obama, Vladimir Poetin en Kim Jong-un, neer als travestieten.

View this post on Instagram

Vladdy Pushin' | War Drags You Out

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Artiest transformeert sterren met contouring
Sluiten