Pim Spoor
Pim Spoor Lifestyle 25 nov 2015 / 13:44 uur

50 vrouwen, één jurk

Je denkt dat het leuk is je gloednieuwe jurk aan je collega’s te tonen. Totdat je erachter komt dat al je collega’s later dezelfde jurk hebben gekocht.

Meer dan vijftig verschillende weervrouwen uit Amerika zijn lid van een Facebookgroep waarin allerlei onderwerpen aan bod komen. Zo ook de geroemde jurk, die voor slechts 23 dollar bij Amazon.com te koop is. Eén van de meteorologen, Jennifer Meyers, maakte een collage van alle weervrouwen in dezelfde jurk, die heel Twitter over ging.

De jurk is zo’n hit voor de vrouwen omdat het item aan alle eisen voor de dresscode voldoet. Er moet namelijk rekening gehouden worden met (te) drukke prints, mouw- en roklengte, de stijl en de kleur groen. En wij snappen de weervrouwen helemaal, voor 23 dollar laat je zo’n jurkje dan ook zeker niet liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
50 vrouwen, één jurk
Sluiten