Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 9 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

4-jarige modebewuste Instagramtweeling is een hit

De piepkleine Bella en Chloe doen niet onder voor grote modebloggers of graag geziene streetstyle figuren. De tweeling is een hit op Instagram. En we snappen wel waarom.

Snoezig en stijlvol

Niet alleen de snoezige kleutersnoetjes zijn aandoenlijk maar de kledingkast van de twee is met recht jaloersmakend te noemen. En dat vindt social media ook. Met maar liefst 25.400 volgers op Instagram hebben we twee een aardig professioneel account weten op te zetten.

Onverwacht succesvol

De moeder van het kroost, Lucy Abir kwam per toeval achter het succes van haar dochters. Ze plaatste een foto van de tweeling gekleed in Breakfast at Tiffany’s outfits. Deze foto ging al snel rond op het internet. Ook celeb Kim Kardashian kon het niet laten om onder de foto te plaatsen “hoe schattig de tweeling is”. Kort daarna besloot moeder Abir een eigen account aan te maken voor haar dochters, The Royal Twins.

Bekijk enkele supergoede outfits van de tweeling hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4-jarige modebewuste Instagramtweeling is een hit
Sluiten