Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 14 okt 2015 / 14:31 uur

Tip: Zet een pompoen in je badkamerkastje

Los van Halloween is het pompoenseizoen van start gegaan. Je kunt bij Starbucks de Pumpkin Spice bestellen. Tegelijkertijd zijn beautytutorials met pompoen een hit op YouTube.

Pppppppppppompoen

Pompoen is heerlijk (en gezond) op je bord. Als je prinsessenlokken, een zijdezachte huid en stevige nagels wilt, zijn er op het internet bovendien allerlei tutorials en DIY’s te vinden die je vertellen hoe je van dit oranje gewas een beautybooster kunt maken. Pompoen barst namelijk van de vitamines (het bevat bètacaroteen wat in het lichaam wordt omgezet naar vitamine A) en antioxidanten.

Het oranje wondermiddel

Het bezorgt je een mooie huid en is goedkoper dan een product uit de winkelschappen. Bovendien heb je het snel gemaakt. Zo profiteert je portemonnee en wordt je huid beschermd tegen uitdroging, huidveroudering en acne. Vraag je je al af waarom je niet veel eerder een pompoen naar de badkamer hebt gesleept?

Wat je ermee kunt maken?

1. Een pompoengezichtsmasker

https://www.youtube.com/watch?v=eNvExDCClrA

2. Pompoenbodyscrub

3. Een pompoenfacial

4. Een pompoenhaarmasker

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tip: Zet een pompoen in je badkamerkastje
Sluiten