Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 20 okt 2015 / 09:05 uur

Gulle gever doneert designerkleding aan kringloop

Het Schotse Aberdeen is getroffen door een designerwonder. Een gulle gever heeft daar dozen gevuld met designerkleding gedoneerd aan Shelter Scotland in Aberdeen. Aan sommige items zitten zelfs de prijskaartjes nog, zo meldt de BBC.

Gloednieuwe designerkoopjes

Designers als Vivienne Westwood en Peter van Holland kwamen uit de gedoneerde dozen tevoorschijn. Volgens de organisatie zijn alle items in een uitstekende conditie en sommige items zijn –met de prijskaartjes er nog aan- gloednieuw en ongedragen. De winkel heeft de kleding uiteraard een kringloopwaardigprijsje gegeven. Dus dit is je kans!

„We zijn absoluut verpletterd door deze gulle donatie en ik kan diegene die dit geschonken heeft niet genoeg bedanken. We zijn vereerd dat de gulle gever ervoor gekozen heeft dit te doneren aan Shelter Scotland”, aldus Kylie Cooney manager van Union Street shop, waar de kleding in de schappen hangt.

Uit de dozen kwamen onder andere herenjasjes, T-shirts, blouses en laarzen tevoorschijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gulle gever doneert designerkleding aan kringloop
Sluiten