Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 16 okt 2015 / 16:20 uur

Eerste hulp bij beautyongemakken

Dikker wordende nagellak, stroeve en ook uitgelopen mascara: zomaar wat beautyergernissen waar je dagelijks tegenaan loopt. Wij hebben de oplossingen voor je!

Stroeve mascara

Glijdt je mascara lang niet zo soepel over je wimpers als hij hoort te doen? Zorg dat hij op lichaamstemperatuur komt: stop hem even in je beha of op een andere plek waar hij tegen de huid aanzit. Paar minuutjes wachten en hij is een stuk minder stroef! Wat ook kan helpen is een drupje lenzenvloeistof erbij.

Dikke nagellak

Je nagellak zo dik dat er niet meer mooi gelakt kan worden? Een druppeltje thinner erbij doet wonderen, maar ook een nachtje koelkast kan helpen. Niet doen: al te veel schudden. zo komen er namelijk bubbels in.

Niet drogend haar

Is je haar steeds te nat als je het wilt drogen, terwijl je er toch echt een handdoek om had gewikkeld? Vergeet de handdoek en wikkel eens een T-shirt om je hoofd. Dat absorbeert namelijk meer dan een handdoek.

Uitgelopen mascara

Zit er een zwarte rand onder je oog, terwijl dat niet zo was bedoeld? Is er mascara op je ooglid terechtgekomen en heb je geen zin om alles opnieuw te doen? Dep een wattenstaafje in wat babyolie en je veegt het zwart er op een eenvoudige manier af, zonder veel van de rest van je make-up te bederven.

Volumeloos haar

Hangt je haar wat slapjes, maar heb je geen zin om enorm te föhnen of andere ingewikkelde manouvres uit te halen? Spuit wat haarlak op je vingertoppen en masseer je hoofdhuid. Voilà: volume!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste hulp bij beautyongemakken
Sluiten