Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 23 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Een echte Twiggy op je neus

Fans van één van ‘s werelds eerste topmodellen kunnen vanaf eind van het jaar een echte Twiggy op hun neus zetten. Het model heeft namelijk in samenwerking met Specsavers een eigen brillenlijn ontworpen.

Lesley Hornby, zoals het Britse fashionicoon eigenlijk heet, zit maar liefst 50 jaar in het vak en viert dat dus met een eigen brillencollectie, die vanaf 1 december verkrijgbaar is. De brillencollectie bevat zes verschillende stijlen, elk ingelegd met edelstenen in verschillende kleuren en een kenmerkend kristal op de veren van de bril.

Nodig

Twiggy staat natuurlijk zelf model voor de collectie: „Ik draag al meer dan 20 jaar een bril, ik heb hem nodig voor lezen, autorijden, tvkijken, bijna alles eigenlijk. Het hebben van verschillende monturen is voor mij altijd een must geweest, zodat ik het model en de kleur kon afstemmen op mijn outfit. Ik hoop met mijn collectie andere brildragers te inspireren.”

Twiggy haalde haar inspiratie uit haar eigen garderobe en haar kijk op mode. „Ik houd van speelse en stijlvolle looks, maar comfort is voor mij ook erg belangrijk. Ik wil vrouwen met deze collectie de ruimte bieden om te experimenteren met vorm en kleur en ze laten inzien dat een bril onderdeel kan zijn van de complete look en stijl. Een kleurrijke bril zorgt voor een speels en vrolijk effect op het gezicht.”

View post on imgur.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Een echte Twiggy op je neus
Sluiten