Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 7 okt 2015 / 13:47 uur

Deze make-up artists zijn in mum van tijd celebs

Jan Bonito, een make-up artist uit Denver, plaatste woensdag een filmpje van zijn make-up transformatie waar hij in no time zichzelf tot Snoop Dogg omtoverde. De Instagrampost gaat de hele wereld over en zelfs Snoop Dogg heeft het filmpje gerepost. Metro zet enkele make-up artists en hun fantastische celebritykopieën voor je op een rijtje.

Lees ook: Man doet make-up looks sterren na

Jan Bonito (@jkbonito)

Jan Bonito is een magiër met zijn poederkwasten en foundationkits. Op Instagram is Jan een ware hit. Hij maakte al prachtige kopieën van de gezichten van Kim Kardashian, Lady Gaga en Beyoncé. Zijn versie van Snoop Dogg slaat echter alles…

https://www.instagram.com/p/8gj3vfGZrf/

Rebecca Swift (@rebeccaroaming)

Rebecca Swift doet een 100 day make-up challenge op Instagram, waarbij ze zichzelf iedere dag opmaakt als een bekende celebrity of tekenfilm/stripfiguur. De meest fantastische creaties komen voorbij. Onze favorieten? Ellen Degeneres, Justin Timberlake en Ryan Gosling.

View this post on Instagram

DAY 30 • Ellen Degeneres 🐠🐠 #30daymakeupchallenge #day30 #ellen #ellendegeneres #theellenshow #dory #justkeepswimming #sfxmakeup #sfx #mua #makeupartist #makeup #100daymakeupchallenge #rebeccaroaming #rebeccaswift #rebeccaswiftmakeupartistry

A post shared by Rebecca Swift (@rebeccaroaming) on

Magali Beauvue (@makeupmag)

Altijd al een bekende rapper willen zijn? Magali Beauvue weet zichzelf in een mum van tijd om te turnen in jouw favoriet. Eminem en Kanye West komen voorbij, maar Magali doet ook een zeer geslaagde poging om op Barack Obama te lijken. Wij zijn fan!

View this post on Instagram

#tbt of @barackobama #makeuptransformation done in january 2015 i know i forget his mole!!! 😩 #me #myface #makeup #presidentobama #sintmaartenmakeupartist #teammakeupmag #transformation #transformist #makeupmag77 #makeupartist #femaletomale

A post shared by Magali Beauvue (@makeupmag) on

Lees ook: Make-upartiest kan zichzelf tot elke ster omtoveren

Paolo Ballesteros (@pochoy_29)

Paolo Ballesteros is een acteur uit de Filipijnen en een tv-host, maar daarnaast ook make-up artist. De 32-jarige man heeft zichtbaar een liefde voor het nabootsen van iedere Kardashian, wat hem nog goed afgaat ook. Maar ook Julia Roberts, Katy Perry en Michelle Obama komen voorbij.

View this post on Instagram

KHLOE K…. THE ONE MILLION PESO VIDEOKE CHALLENGE! 😁👍🏼😜 #makeuptransformation #transformlangnangtransform #KhloeKardashian #keepingUp #ibaTo

A post shared by Paolo Ballesteros (@pochoy_29) on

Promise Tamang (@dope20111)

Ben jij fan van Disney? Promise in ieder geval wel. Deze prachtige vrouw met Aziatische looks verandert zichzelf regelmatig in een beeldige Disneyprinses of juist in een gemene heks uit één van de films. Ter inspiratie voor Halloween moet je zeker eens een kijkje nemen op haar Instagramaccount.

View this post on Instagram

Have you watched my Tim Burton Queen of Hearts ❤️ Makeup video?! If you haven't then Off with your 💀

A post shared by Promise Tamang (@promisetamang) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze make-up artists zijn in mum van tijd celebs
Sluiten