Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 28 sep 2015 / 15:14 uur

Zo maak je de mooiste nailart

We zien ze keer op keer voorbijkomen: de mooiste kunstwerken op de nagels. En we vonden uit dat een niet voor de hand liggend attribuut die nailart een stuk makkelijker maakt!

Lees ook: Bultnagels, durf jij ze aan?

De kunst op de nagels is vaak zo verfijnd dat je je afvraagt hoe je dat zo mooi krijgt. Natuurlijk kun je daarvoor naar een manicuresalon, maar online nailartexpert Sandi Crystal Ball, die maar liefst 1,2 miljoen volgers op Instagram heeft, verklapt een wel heel handig trucje.

DIY

Het enige dat je nodig hebt, is een flosdraadje aan een plastic stokje. Het draadje smeer je in met nagellak, waarna je voorzichtig over je in een andere kleur gelakte nagel gaat. Herhaal dit met een andere kleur, sluit af met een doorzichtige lak en voilà: je eigen nailart!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo maak je de mooiste nailart
Sluiten