Zoë Boven
Zoë Boven Lifestyle 7 sep 2015 / 11:11 uur

Yfke Sturm ontwaakt uit coma

Het gaat iets beter met de zwaargewonde Yfke Sturm. Volgens Italiaanse media is het Nederlandse topmodel, die voor de kust van het eiland Ischia een ernstig ongeluk kreeg tijdens het watersporten, ontwaakt uit haar coma.

Lees ook: Topmodel Yfke Sturm in coma nadat ze werd overvaren

De Italiaanse krant Reppublica sprak met haar arts Giuseppe Servillo. De procedures om Yfke te laten ontwaken uit haar kunstmatige coma zouden voorspoedig zijn verlopen. Wel zijn er nog zorgen omdat het model ernstig gewond raakte aan haar hoofd.

Na het ongeluk donderdagmiddag met een jetsurfboard waren er grote zorgen om de gezondheid van Yfke. Ze viel waarschijnlijk na een grote golf van haar surfboard, waarna die hard tegen haar hoofd klapte.

Herstel

Italiaanse media schreven dat het model levensgevaarlijk gewond was geraakt. Haar familie sprak dat vrijdag tegen. ,,De dokters verwachten dat ze weer helemaal zal herstellen, maar dat zal nog wel enige tijd duren”, liet een woordvoerder weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yfke Sturm ontwaakt uit coma
Sluiten