Puck Roest
Puck Roest Lifestyle 14 sep 2015 / 13:47 uur

Welke kleur nagellak past het beste bij deze schoen?

Begin maart brak #TheDress het internet. Of deze foto dat ook gaat doen, is nog maar de vraag. Maar het kiekje gaat momenteel behoorlijk viral.
Op de foto zijn twee potjes nagellak en één schoen te zien. De vraag luidt; welke kleur past het beste bij deze schoen? De tweet van @totallymendes werd al zo’n 10.000 keer geretweet. De meningen lijken nogal verdeeld.

https://twitter.com/totallymendes/status/618898681912279041

Toch lijkt dit internet-dilemma niet helemaal op #TheDress. Bij de viral jurk zou de kleur onder meer afhankelijk zijn van het licht. Ook zou de leeftijd van de kijker invloed kunnen hebben.Lees ook: #TheDress en eigenaar onthullen de ware kleur
Op de redactie van Metro denken wij dan ook dat het gewoon afhankelijk is van je eigen smaak en voor welke look je wilt gaan. Maar om toch wat duidelijkheid te krijgen, zijn wij erg benieuwd naar jullie mening.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Welke kleur nagellak past het beste bij deze schoen?
Sluiten