Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 25 sep 2015 / 07:00 uur

Video: Oma’s worden Disneyprinsessen

Golvende lange lokken, chique sieraden, een prachtig figuur en elke dag keuze uit de mooiste robes, redenen genoeg waarom ieder meisje droomt om een Disneyprinses te zijn. Maar ook oma’s willen graag een prinses zijn, dus dat worden ze in deze video.

Kabouters en prinsen

Wanneer voel(d)en de oma’s zich prinsessen? En wie waren hun droomprinsen? Terwijl de visagisten de oma’s in de make-up zetten kakelen de oude dames rustig door over kabouters, de jurken en hun grote trots; de kleindochters. Langzaam maar zeker verschijnt er bij oma’s elke oma een andere bekende Disneyprinses op het gezicht.

Het eindresultaat

Het blijft niet alleen bij de make-up, de juiste pruik, cape of haarlinten mogen natuurlijk niet ontbreken om de Disneyprinsessen te evenaren. “Een prinses zijn is zo leuk. De make-up, de pruik. Ik heb altijd al een prinses willen zijn en nu heb ik toch een keer gezien hoe dat eruit ziet,” vertelt een oma trots.

Wijze raad

Maar de oma’s willen ook wijze raad meegeven, want het zit hem niet alleen in de mooie kleren en make-up, wat je mooi maakt als vrouw. “Elk meisje is een prinses, daar heb je geen make-up of jurk voor nodig”, besluit een trotse oma.

Bekijk de ontroerende video van de Disney oma’s hieronder.

Lees ook: ‘Barbie’ leert meisjes over ongesteldheid

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Oma’s worden Disneyprinsessen
Sluiten