Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 14 sep 2015 / 13:47 uur

Video: 7x knipbeurten die jou naar de kapper slepen

Pluis, piekhaartaferelen of eigenlijk net iets te lange lokken? Haarproblemen komen in allerlei soorten en maten. Maar wat nou als een professional je helpt om de knoop door te ‘knippen’, zou je dan je haar af laten knippen zonder dat je het kniproer in handen hebt?

Schaar der in

In de video van entertainmenwebsite BuzzFeed is te zien hoe zeven klanten, zes vrouwen en een man, een rigoureuze haarmetamorfose ondergaan. Zonder te weten wat de haarstylist met hun lokken van plan is, nemen de dames en heer plaats op de kappersstoel.

De kapper kiest

De kapper kiest bij de (enige) man voor een baardje en een randje minder, bij de ander voor een flink paar centimeters eraf en de een krijgt een likje verf in het haar. Maar bij alle proefkonijnen is te zien wat een groot positief verschil een knipbeurt aan je look kan geven.

Zit je toevallig te twijfelen over die pony, dat haarverfje of de bop? Ons advies: doen!

Lees ook: Video: Twee honderd jaar snor en baardtrends

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: 7x knipbeurten die jou naar de kapper slepen
Sluiten