Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 7 sep 2015 / 12:00 uur

Spuit eens wodka op je kleding

Avondje wezen stappen en een drank- en sigarettenlucht in je kleding?

Lees ook: Regen? Zo red je je kapsel

Dat kun je natuurlijk oplossen door wat van je dure parfum erover heen te spuiten, maar dat is zonde. Mocht je toevallig na die avond nog wodka in huis hebben, dan kun je ook dat gebruiken om de stapgeuren uit je outfit te krijgen. Doe 1 deel wodka en 3 delen water in een sprayflacon en spuit het goedje over je kleding.

Lees ook: Zo kom je toch in die te krappe schoenen

Wodka haalt de vieze geurtjes uit je kleding, omdat het bacteriën, die de geur veroorzaken, worden gedood. Wel uitkijken met donkere of felle kleuren en op leer. Febrèze kopen kan natuurlijk ook gewoon.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spuit eens wodka op je kleding
Sluiten