Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 15 sep 2015 / 17:16 uur

Nieuwe rubriek: Dilemma Dinsdag

Een nieuwe rubriek op metromode.nl: Dilemma Dinsdag. Modemensen wordt een vaak onmogelijke keuze voorgelegd, maar toch moéten ze kiezen. Stylist Martine Reurings trapt af.

Nooit meer je haren wassen of nooit meer je kleding wassen?
Dan maar nooit meer mijn haar, dat scheer ik er uiteindelijk dan wel af. Zonder haar kan ik ook een fashionista zijn. Maar mijn kleding moet gewoon fris en schoon zijn. Yak, moet er niet aan denken, die lucht!

Lees ook: De wishlist van Dyanne Beekman

Crocs of Uggs?
Uggs, for sure. Crocs doen echt pijn aan mijn ogen. I know, Uggs zijn ook niet alles. Maar in ons winterweer kunnen die dingen toch echt wel iets goeds doen voor mijn koude voetjes.

Make-uploos of in joggingbroek de deur uit?
In joggingbroek de deur uit, ik heb hele leuke (joggjeans, zwart wit gestreepte joggingbroek) die ik combineer met leuke veterbrogues en een tof T-shirt. Niets mis mee!

Bad hair day of nothing to wear day?
Bad hair day haat ik. Vooral als ik er ‘ineens’ achter kom dat mijn haar echt niet meer kan en ik twee weken moet wachten tot ik naar de kapper kan. Nothing to wear day, daar red ik me altijd wel uit met goede jeans, sneakers en een sweater.

Lees ook: De wishlist van Patty Zomer

Nooit meer hakken dragen of nooit meer make-up?
Nooit meer hakken dragen, dat is toch al nooit mijn ding geweest. Ik voel me vaak nog mooier en sexier met toffe platte schoenen dan dat ik pijn loop te lijden op die übercoole dure hakken…

Primark of nepmerken?
Ai, lastig. Ik ben niet echt een merkengeil type, maar fake-items van goeie designers, daar ben ik wel echt op tegen. Van Primark ben ik ook niet echt een fan, aangezien ik mijn eigen zweet al ruik als ik dat item aanraak in de winkel. Seriously, die kwaliteit daar, daar krijg ik de kriebels van… Maar feit is wel dat je er leuke accessoires kunt scoren en af en toe een prima shirtje, dus dan ga ik toch voor Primark.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe rubriek: Dilemma Dinsdag
Sluiten