Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 21 sep 2015 / 14:10 uur

Makeover: vrouwen krijgen rodeloperlook

Prinsessenlokken, prachtig gestifte lippen en glanzende jukbeenderen: willen we er niet allemaal een keer heel, heel erg prachtig uitzien? Omdat onbekende vrouwen geen huis aan huis visagiste en haarstyliste tot hun beschikking hebben gaf BuzzFeed zes vrouwen een rodeloperlook.

BuzzFeed vroeg Giles Robinson, haarstylist van John Frieda voor deze makeover. Giles heeft onder andere de lokken van Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson en Cate Blanchett onder zijn kam gehad en nu zijn deze zes ‘gewone’ dames aan de beurt.

Lees ook: De knapste looks van de Emmy Awards

Voor

Na: Look 1

En hoe voelt dat nou, zo’n makeover? “Ik ga niet liegen. Ik voel me fantastisch. Dit is hoe Amal Clooney zich moet voelen elke keer als ze haar huis verlaat –lucky bitch. Toen ik in de spiegel keek zag ik iemand met prachtige gecontourde jukbeenderen en prachtige jaren 50-krullen met de lippen van Gewen Stefani. En het belangrijkste: ik herkende het meisje dat naar me keek in de spiegel”, aldus Sheridan.

Look 2

Look 3

Look 4

Look 5

Look 6

Foto’s: Macey J. Foronda voor BuzzFeed

Reageer op artikel:
Makeover: vrouwen krijgen rodeloperlook
Sluiten