Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 14 sep 2015 / 13:47 uur

Liplezen: Make-upartiest maakt kunst van lippen

De één is goed met origami, de ander goed met klei en Ryan Krasney is steengoed met lippen en make-up. Zo weet deze make-upartiest van een paar lippen een heus schilderij te maken. Next level lippenstiften.

Roept u maar

Het Starbucks logo, De sterrennacht van Vincent van Gogh of een peloton felgekleurde konijntjes: Ryan lijkt zonder moeite de meest uiteenlopende thema’s op lippen te kunnen kleuren. En naast dat ze haar volgers (14,700) voorziet van een prachtig kunstwerkje, deelt de make-upkoningin ook het geheime recept van haar kunstwerken. Zo zegt ze op haar Instagramaccount precies met welke kwasten, lippenstiften en paletten haar schilderwerk tot stand is gekomen.

Jammer genoeg zijn de kunstwerkjes niet blijvend, want het werkt net zoals bij lippenstift: pas op met eten en drinken.

Lees ook: Make-uptutorial gone wrong

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Liplezen: Make-upartiest maakt kunst van lippen
Sluiten